Slaapknuffels

Heeft uw kindje moeite met in slaap komen, dan kan een slaap knuffel hulp bieden! Slaapknuffels zijn over het algemeen knuffels met een lichtje of melodietje waardoor uw kindje rustig wordt en toch in slaap valt. Daarnaast zijn de knuffels over het algemeen lekker zacht waardoor uw kindje er lekker mee kan spelen of knuffelen. Hieronder een aantal voorbeelden van leuke slaap knuffels.

Ewan het droomschaapje

Ewan het droomschaapje is een zachte knuffel in de vorm van een schaapje. Het unieke aan deze knuffel is dat hij 4 geluidjes kan afspelen; baarmoedergeluid met hartslag, waterval, stofzuiger en harp. Doordat deze geluidjes op een lage frequentie worden afgespeeld en de knuffel gelijktijdig zacht roze licht geeft heeft dit een kalmerend effect op kinderen.

Dex de hond hartslag knuffel

Net als Ewan het droomschaapje kalmeert Dex de hond je kindje door geluidjes af te spelen. Er zijn 6 verschillende geluidjes die kunnen worden ingesteld, waaronder een geluidje wat de hartslag van de moeder nabootst. Het ingestelde geluidje begint te spelen als de knuffel geschud wordt. Ook begint het laatste geluidje automatisch te spelen wanneer je kindje ’s nachts wakker wordt en begint te huilen. De geluidjes kalmeren je kindje snel waardoor het snel weer lekker in slaap valt.

Schaap Lammy muziek knuffel

Deze muziekknuffel schaapje Lammy van het Merk Happy horse kan worden opgehangen aan het wiegje of aan bijvoorbeeld de wandelwagen waar je kindje in ligt. Als je aan het staartje van het zachte schaapknuffeltje trekt begint er een slaapliedje te spelen waardoor je kindje heerlijk rustig in slaap kan vallen.

Trusten uil

Deze vrolijke knuffel in de vorm van een uil heeft een rustgevend nachtlampje in zicht dat van kleur veranderd. Daarnaast speelt de uil zachte melodietjes af die uw kindje tot rust brengen. Je kunt de uil aanzetten waardoor het melodietjes vier minuten lang spelen. Het muziek/lamp gedeelte is uit de knuffel te halen, waardoor deze gemakkelijk wasbaar is.

 

Leave a Reply